0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Vesić odlazi iz Zvezde

Objavljeno: 31.05.14 u 10:11

Tri godine proveo je na Marakani, ali nije dobio pravu šasnu pa će od sledeće sezone golman Miloš Vesić obući dres Košica.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Proveo sam tri godine u Zvezdi, nisam mnogo branio, spletom okolnosti, ali sam ovu knjigu zatvorio. Radio sam naporno i napredovao od dolaska iz Novog Sada, a posle osvojene titule odlazim pošto sam u godinama u kojima treba da sam na terenu, a ne na klupi“ rekao je Vesić za dnevni list Sport.

U petak je menadžer golmana Miodrag Ciga Rakčević imao sastanak sa predsednikom Draganom Džajićem kako bi Vesić dobio zeleno svetlo i nekoliko dana ranije papire (ugovor mu ističe 1. jula) da bi narednog meseca mogao od starta da bude na pripremama novog kluba sa kojim treba da potpiše trogodišnji ugovor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter