14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA izbacuje Zvezdu iz Evrope!

Objavljeno: 31.05.14 u 22:53

Najcrnji scenario je na pomolu. Fudbalski klub Crvena zvezda biće izbačen iz evropskih takmičenja na godinu dana zbog kršenja finansijskog fer-pleja, saznaje se iz izvora bliskih čelnicima FS Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Odluka se očekuje između 3. i 6. juna i uprkos osvojenoj tituli, Zvezda neće predstavljati Srbiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Iako u FSS-u stalno ponavljaju da čine sve kako bi pomogli Zvezdi da dobije licencu, prema informacijama koje stižu iz Čikaga, gde se na turneji naše reprezentacije nalazi kompletan vrh srpskog fudbala, predvođena predsednikom Tomislavom Karadžićem i generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem, izvesno je da najtrofejniji srpski klub čeka sasvim drugačiji epilog, piše „Alo“.

Čelnici Saveza će prepustiti da UEFA bude ta koja će da stavi srpski klub na giljotinu, što će ovdašnja javnost podneti mnogo lakše.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

14 Komentara

  1. ja samo nemogu da verujem da ce nas izbaciti zb.nekog duga od 1.5.mil.pa gde su svi ti zvezdashi sada da pomognu,deki,ziga,miha,vida,panta,da daju po 300somica ne bi ni osetili,to im je dobro jutro,jer su svi iz te zvezde otishli preko i usrali se od para.Tuga sa njihove strane

    0
    0
    Odgovori
    • Ivane ne lupaj, oni su se oduzili klubu na mnogo nacina, a svi oni su donirali vise para na sve strane nego sto mozes da zamislis. Nece oni vracati dugove sto su drugi napravili. Da li je bilo potrebe da klub da ugovor Cilinseku i da ga placa 4-5 meseci a on niti ima kvalitet niti je na svu srecu bio registrovan. I sada neko treba po da podmiri sa strane

      0
      0
      Odgovori
  2. Istina je da je Zvezda u velikim dugovanjima i da bi reorganizacija igrackog kadra dosta promenila,al poste toliko cekane titule zasluzuje se odlazak u Evropu koji bi dosta promenio finansijsku situaciju kluba.Mozda bi bilo pametno zaduziti se u nekoj firmi velikoj i onda od para koje se zarade igranjem Evrope dal od TV prava il kako vec vratiti odmah. Ogromne su pare u igri i promocija.Ako ne prodajom igraca cemo izvuci bar deo i onda krenuti u novu sezonu sa mladim momcima,sa klincima iz nase skole pa nek se uigravaju koliko treba i da ih cuvamo.Smanjili bi troskove od plata,imali decu koja zele da uce i da se trude,a i profitirali bi prodajom (starijih) igraca.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ви …… сами себе. Прво сте објавили да су већ добили лиценцу, а сад пишете а их избацујуу

    0
    0
    Odgovori
  4. Lazete misevi glodarski i ofirate svoj portal! Ovo vam ne treba!
    Mi cemo igrati u Evropi! A vi i alo…

    CZBG SVETINjA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter