0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Šaponjić profesionalac! (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.14 u 17:38

Mladi fudbaler Partizana Ivan Šaponjić potpisao je danas prvi profesionalni ugovor u karijeri sa tim klubom i obavezao se na trogodišnju vernost vicešampionu Srbije.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Šaponjić je rođen 1997. godine, a prošlog novembra na meču sa Spartakom iz Subotice postao je drugi najmlađi debitant u istoriji Partizana.

„Presrećan sam, ovo je ostvarenje dečačkog sna i veliki korak za mene. Odlično su me prihvatili stariji saigrači, zadovoljstvo je biti uz iskusne Sašu Ilića i Danka Lazovića. Stalno me savetuju i podržavaju da budem još bolji. Trener Marko Nikolić mi stalno govori da moje vreme tek dolazi. Želim da ostavim trag u Partizanu“, rekao je Šaponjić za klupski sajt.

Novopečeni profesionalac debitovao je za Partizan u jesenjem delu minule sezone kada je zvanično postao drugi najmlađi debitant kluba iz Humske. Mlađi od Ivana Šaponjića, u trenutku debija za prvi tim, bio je samo Nenad Marinković.

Odmah po ulasku u igru imao sam šansu i nažalost promašio. Sećam se, drmala me je trema, iako nije bilo navijača. Odlično sam prihvaćen od starijih saigrača, zadovoljstvo je biti uz iskusne Sašu Ilića i Danka Lazovića. Stalno me savetuju i podržavaju da budem još bolji„, prisetio se Šaponjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter