0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘Orlovi’ jasni: Uvek je važno pobediti (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.14 u 17:04

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je danas da je prezadovoljan kako su igrači radili u prethodnih 10 dana i istakao da mu je važna pobeda u duelu sa Panamom, iako se radi o prijateljskom meču. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT


„Uvek je važno da se pobedi utakmica, tako će biti i ovog puta. I na sastanku sam rekao igračima da je potreban maksimalno profesionalan odnos jer ćemo igrati protiv rivala koji ume da kazni bilo kakvo opuštanje. Prezadovoljan sam odnosom igrača prema obavezama i njihovoj želji koju pokazuju u radu, tokom 10 dana priprema. Svestan sam da su imali duge, naporne sezone, veliki broj njih odigrao je preko 50 utakmica, ali tokom treninga zaista daju sve od sebe da se umor ne primeti“, rekao je Drulović za sajt FSS.

Kapiten Branislav Ivanović smatra da ekipa još mora da se uigrava kako bi spremno dočekala početak kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2016. godine.

„Dodatno nam otežava posao činjenica da ima dosta igrača koji zbog povreda nisu mogli da se odazovu za ovu akciju. U svakom slučaju, trebalo bi da koristimo svaku priliku da napredujemo. Za to služe mečevi poput onog protiv Jamajke, odnosno Paname. Na kraju, utakmica protiv Brazila u Sao Paolu biće nam prilika da pokažemo da nam je bilo mesto na Mundijalu“, naveo je on.

Zamenik kapitena Aleksandar Kolarov smatra da je kritika u ovakvim prilikama mnogo potrebnija od pohvala.

„Pad koji smo imali u drugom poluvremenu meča protiv Jamajke, siguran sam, kvalitetnije ekipe umele bi da iskoriste. Ne smemo da dozvolimo sebi opuštanje, a protivniku prostor. Ako si metar daleko od rivala, budi spreman da ćeš doći u problem. Dobro je što znamo gde smo pogrešili i što imamo mogućnost da to na treningu ispravimo, a onda i primenimo na utakmici“, istakao je Kolarov.

Prijateljski meč između Srbije i Paname igra se u Čikagu u nedelju od dva sata ujutru po srednjeevropskom vremenu.


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter