0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Meč sa Rekom Partizanu nagrada za ovu sezonu, Ćirić glumio Vujasa (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.14 u 22:24

Crno-beli „vrtić“ nije imao snage za još jedan podvig. Lako i ubedljivo su poraženi od Radničkog, najubedljivije uz onaj prvenstveni poraz na Banjici od 9:2. Meč sa Pro Rekom ih i psihički i fizički ispraznio i umorio, a iskusni i fizički nadmoćni Kragujevčani su to znali da iskoriste. Partizan sutra od 18.30 igra sa Primorjem za treće mesto, ali nema nezadovoljstva u redovima crno-belih. Meč sa Rekom im je putokaz koliko mogu, a mogu mnogo. Uostalom, ovaj tim je projektovan da konkuriše za evropski vrh kroz dve, tri godine. Samo da ostanu na okupu…

Jedan od najboljih igrača svih vremena, sada mlad i perspektivan trener Vladimir Vujasinović je sinoć kroz osmeh dodao da je srećan što je dobio crveni karton i što neće sedeti na klupi. Izgubio je sedam mečeva protiv Kragujevčana ove sezone, ali ni njegov pomoćnik Miloš Ćirić nije bio bolje sreće. A kako je bilo glumiti Vujasa?

Jedan od najboljih igrača Partizana Dušan Mandić, istakao je da su on i njegovi mladi saigrači na meču protiv Pro Reka, koji je bio među glavnim kandidatima za titulu, pokazali „kako Srbi zaista mogu da igraju vaterpolo“.

„Jučerašnja igra bila je naša nagrada za sezonu. Zaista sam ponosan na svoj tim, međutim, Radnički je danas bio bolji i zaslužio je da pobedi. Želim im mnogo sreće sutra u finalu“, poručio je Mandić.

Partizan od 18.30 igra sa Primorjem za treće mesto.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter