0
Fudbal

De Hea uputio podršku Kosti

Objavljeno: 30.05.14 u 12:35

Španski golman David de Hea rekao je da je da bi njegova reprezentacija trebalo po svaku cenu da sačeka oporavak Dijega Koste, jer je će on biti važan član te selekcije na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

1963375_w1

„On je važan za tim. Mislim da ga treba sačekati. Eksplodirao je ove godine i pravi razliku na terenu. Bio je impresivan i zato mislim da ga treba čekati“, rekao je De Hea.

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske trebalo je ranije ove nedelje da saopšti konačan spisak igrača za Svetsko prvenstvo u Brazilu, ali to nije uradio, jer želi da sačeka da se oporavi napadač Atletiko Madrida.

Košta već duže vreme ima problema sa povredom zadnje lože, a stanje mu se pogoršalo u poslednjem kolu španskog prvenstva protiv Barselone, kada je pre vremena napustio igru.

On je, ipak, počeo meč finala Lige šampiona protiv Real Madrida, ali je samo posle devet minuta morao da napusti teren.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter