0
Fudbal

Barsa najavila ofanzivu na zvezde Sitija i Atletika!

Objavljeno: 30.05.14 u 13:51

Vodeći katalonski mediji danas prenose da je Barselona ozbiljno zainteresovana da u svoje redovede dovede napadača Mančester sitija Serhija Aguera i vezistu Atletiko Madrida Kokea. 

Aguero i Mesi

Katalonski Sport danas prenosi ekskluzivnu vest da je Barsa na adresu Mančester sitija uputila ponudu u iznosu od 38 miliona evra za Serhija Aguera, koji je postigao 28 pogodaka u 34 utakmice u protekloj sezoni. 

Navodno, Luis Enrike je očaran partijama omalenog Argentinca, mada je teško poverovati da će Siti pristati da ga proda za šest miliona manje nego što ga je pre tri godine platio Atletiko Madridu (44 miliona).

Ipak, presudna bi mogla da bude želja Serhija Aguera da zaigra u istom timu sa svojim kumom, velikim prijateljem iz reprezentacije Lionelom Mesijem.

Istovremeno, predsednik Barselone Hosep Marija Bartomeu ne krije da bi voleo da na Kamp Nou stigne Koke iz Atletika.

“Koke je spektakularan fudbaler, koji iza sebe ima odličnu sezonu i sigurno da takvog igrača žele mnogi veliki klubovi. Ipak, bojim se da ga Atletiko neće pustiti tako lako nakon ovakve sezone“, rekao je Bartomeu.

Kokeova otkupna klauzula iznosi 60 miliona evra, ali u Barseloni veruju da bi Atletiko pustio 22-godišnjeg igrača za duplu manju sumu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter