0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Partizan i bez Vujasinovića: Došli smo po trofej! (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.14 u 22:29

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović smatra da je plasman među četiri najbolja kluba u Evropi neverovatan uspeh. Vujasinović u polufinalu, zbog crvenog kartona, neće moći da predvodi ekipa, pa će tu ulogu preuzeti njegov pomoćnik Miloš Ćirić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Neverovatna pobeda za naš klub, neverovatna pobeda ovih momaka! Dobili smo protivnika koji je izuzetno jak… Jači je ne samo od našeg tima, već i od drugih ekipa. Sjajno smo odigrali od početka do kraja i u igri smo bili izuzetno ravnopravan protivnik. Nama su svi govorili, a i mi smo to sami znali, da imamo budućnost, da smo mlada ekipa, ali mislim da će oni vrlo brzo dostići vrhunski nivo igranja… Zapravo oni su to pokazali protiv znatno iskusnijih i jačih ekipa“, rekao je Vujasinović i dodao:

U polufinalu očekujem da ekipa nastavi ovim putem, da ne razmišljaju o pobedi, porazu, igračima Radničkog, već o svom zalaganju. Da pruže maksimum, da ih srce nosi i da budu koncentrisani na sebe. Verujem u njih i oni to zaslužuju“, rekao je šef stručnog štaba Partizana. 


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter