2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Da li je Zvezda mogla da zaradi više od transfera defanzivca?!

Objavljeno: 29.05.14 u 18:38

Desni bek Marko Petković i definitivno prelazi iz Crvene zvezde u lisabonski Sporting pošto su danas klubovi usaglasili detalje transfera. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako prenosi Blic, Petković, koji je na Marakanu stigao prošlog avgusta preći će u Sporting za 1,2 miliona evra. Ipak, u kasu Marakane leći će milion, pošto je prilikom njegovog prelaska iz OFK Beograda u Zvezdu dogovoreno da klub sa Karaburme dobije 20 odsto od njegovog narednog transfera. 

Petković će sa klubom iz Lisabona potpisati četvorogodišnji ugovor nakon što obavi lekarske preglede.

Podsetimo, Crvena zvezda se nalazi u velikoj finansijskoj krizi zbog čega je klub primoran da se odrekne nekoliko svojih igrača.

Ipak, postavlja se pitanje, da li Zvezda mogla da zaradi više od transfera kapitena mlade reprezentacije Srbije?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Naravno da je mogla ali da je u mnogo boljoj finansijskoj situaciji…jer zvezdi su pare vise nego potrebe tacnije daj koliko das…da igra za klub koji stoji dobro sa finansijama kostabio 2,5 3miliona sigunro…ovako je i ovo dobro…svi klubovi koji pazare u zvezdi za smesne pare mogu da kupuju jer zvezda nije u poziciji da trazi za lazovica 5miliona za koliko bi ga partizan prodao…a dinamo zagreb bi za mozda i 10miliona…i ako ne vredi mozda ni 5 ni 10 mogo bi da se proda nema veze…ali zvezda ne moze da ucenjuje i da se cenka puno nema vremena za to…zbog evrope i da bi se prezivelo…igraci zvezde imaju para i lepo zive sad mozda nisu od kluba pare ali imaju restorane i lokale i zaradjuju lepo samo im zveszda duguje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter