0
Fudbal

Boško Janković u Brazilu

Objavljeno: 29.05.14 u 14:40

Svetsko prvenstvo u Brazilu počinje 12. juna. Reprezentacija Srbije odigraće prijateljski meč sa domaćinom Mundijala 6. juna u Sao Paulu, a jedan Srbin biće u zemlji sambe i kafe pre toga na fudbalskim terenima. U pitanju je Boško Janković, fudbaler Verone, koja će odraditi mini turneju u ovoj južnoameričkoj zemlji, tokom koje će odigrati tri meča.

Bosko-Jankovic

Verona će tako, posle izvanredne sezone u kojoj je zauzela deseto mesto u Seriji A biti u Brazilu neposredno pred početak Mundijala. Rivali Jankovićevoj ekipi biće prvoligaš Fluminense, drugoligaš Ikasa i trećeligaš Fortaleza.

Janković ističe da turneja praktično dolazi kao prava nagrada za odličnu sezonu, ali i prilika da se na licu mesta uvere u kvalitet brazilskog klupskog fudbala.

– Bićemo u Brazilu samo nedelju dana pre Svetskog šampionata. Imaćemo priliku da osetimo atmosferu pred početak najveće sportske manifestacije, uz Olimpijske igre, u zemlji koja važi za najfudbalskiju na svetu. Potrudićemo se da ostavimo što bolji utisak i da već sada počnemo da gradimo pozitivnu timsku hemiju za narednu sezonu – rekao je Janković.

Prvi meč na programu je prvog juna i tada Verona igra u Fortalezi. Dva dana kasnije, tim iz ‘grada ljubavi’ igra protiv Fluminensea, a poslednji duel zakazan je za peti jun, protiv ekipe Ikase.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter