1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Potpredsenik Novog Pazara: Odbio sam da namestim utakmicu sa Radničkim!

Objavljeno: 28.05.14 u 15:56

Potpredsednik Novog Pazara Ćerim Šemsović izjavio je da je odbio ponudu da namesti utakmicu pretposlednjeg kola JSL sa Radničkim iz Kragujevca. On je posle 18 godina odlučio da napusti klub. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ovo poslednje što se dogodilo je skandalozno, gde je publika pokušala u više navrata da prekine utakmicu.“

„Imali smo ponudu za nerešeno protiv Radničkog iz Kragujevca, koja je glasila šest bodova plus plaćene pripreme za klub i javno kažem da to nisam prihvatio. Odbio sam, jer takve stvari ne dolaze u obzir“, rekao je Šemsović radiju Sto plus.

Radnički je u nedelju pobedio u Novom Pazaru sa 1:0, u pretposlednjem 29. kolu Super lige Srbije i uvećao šanse za opstanak u Super ligi Srbije.

„Želeo sam tu pobedu više od svega, obećao sam i premije igračima. Stajao sam ponosno u loži i na kraju čestitao protivniku pored nezadovoljne publike, jer mi je savest čista“, dodao je Šemsović.

Nekoliko pristalica Novog Pazara je u više navrata prekidalo utakmicu a u finišu su pokušali da se fizički obračunaju sa Šemsovićem.

„Nema smisla da trošim energiju, novac i vreme, da zapostavljam porodicu, da bih kraju došao u sukob sa takozvanim navijačcima. Nastaviću da pratim utakmice Novog Pazara, a želim da mladji ljudi nastave stazama uspeha. Ponosan sam na to što sam radio. U Fudbalskom savezu Srbije i medju sportskim radnicima u drugim klubovima imam samo prijatelje, to je satisfakcija za sve“, rekao je Šemsović.

On je istakao da je posle 18 godina, napustio Novi Pazar.

„Ostavku sam podneo iz više razloga, a za 18 godina sam kao privrednik dao klubu više novca od svih ostalih zajedno. Menjale su se gradske vlasti, bilo je manje ili više podrške, ali su u poslednje četiri godine najviše pomogli. Zajedno smo ostavarili superligaški san, da bi se u godini najvećih uspeha desile priče o nameštanju i puštanju rivala“, rekao je on.

hotsport.rs/beta

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter