0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Srbija bez Ljajića do kraja američke turneje

Objavljeno: 27.05.14 u 10:22

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić vraća se u Evropu. On se na prijateljskoj utakmici Rome povredio i neće moći da nastupi za ‘Orlove’ na preostale dve utakmice u okviru američke turneje.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Bio sam na turneji sa Romom u Orlandu, u poslednjoj utakmici osetio sam bol u zadnjoj loži i u dogovorima sa mojom doktorima iz kluba, oni su zapravo dali dijagnozu da moram najmanje 15 dana da pauziram. Ja sam došao čisto da budem ovde, da se pozdravim sa igračima, da budem na utakmici sa Jamajkom, da odgledam i sada se vraćam, da nastavim lečenje. Žao mi je, svakome je dečački san da igra protiv Brazila. Neću imati tu priliku, šta da radim, to je viša sila. Nadam se da će biti prilike u budućnosti“, rekao je naš reprezentativac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter