4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mrđa: Mnogi me nisu želeli u Zvezdi!

Objavljeno: 27.05.14 u 13:38

Najbolji strelac crveno-belih, ali i Jelen Supelige sa postignutih 19 golova je Dragan Mrđa. Iskusni napadač ističe da je drugarstvo presudilo da se titula vrati na Marakanu, seća se ključnih mečeva ali otkriva još nešto…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ključni mečevi bili su dueli sa Partizanom i Vojvodinom jesenas. Tada smo prelomili, stavili probleme sa strane. Kada sam dolazio, mnogi u klubu nisu bili za to. Zato želim da se zahvalim Mijailoviću, Ninkoviću i Lanetu Jovanoviću, oni znaju zašto. Kada se vratim sa turneje sa reprezentacijom, razgovaraću sa upravom. Ne znam da li ćemo se dogovoriti – rekao je Mrđa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

4 Komentara

  1. E moj Mrdja, pa pojedinci nisu bili ni za Dzonija, kao pise, problematican, sta ce nam, pa za Milijasa, isto kao propao, ne treba nam, tako i za tebe, a vas trojica trio fantastika :D. Druze samo oni koji se ne razumeju u fudbal i koji ne vole Zvezdu mogu reci da ova tri igraca nisu za nas klub. Hvala Mrdja na odlicnoj sezoni

    0
    0
    Odgovori
  2. Cuj „mnogi nisu bili za to“. Ma dok je igrao u klubovima pre zbezde,naocito u Vojvodini,ja sam jos tad znao da je klasa.Da budemo realni,mi nemamo boljeg napadaca trenutno.Da se ja pitam,kao sto se ne pitam,ja bez njega u reprezentaciji ne bih ni pocinjao utakmicu.Oduvek je pokazivao da zna da igra,postavi se i sto je najvaznije da da gol.Uz to i ima i brzinu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter