1
Domaći fudbal

Džajić poslušao „Delije“ umesto Kokezu, ništa od Babovića i Matijaševića! (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.14 u 16:30

Na neka pitanja predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić još nema odgovor, ali i o nekima ima potpuno jasan stav, kao recimo o sudbini trenera Slaviše Stojanovića i (ne)dolasku Stefana Babovića i Vladimira Matijaševića.

Dragan Džajić
„Moje lično mišljene je da nema nikakvog razloga da se rastajemo sa Slaviš0m Stojanovićem. Ponavljam, to je moje lično mišljenje, ali moraćemo da svi sednemo i porazgovaramo o tome – kaže Džajić

Sportski direktor je neophodan klubu sa Marakane, da li će to biti Vladimir Matijašević, kojeg je javno hvalio potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza?

„Ne, ne, nije… Imam nekog svog kandidata. Eventualno dvojicu za koje mislim da bi mogli da obavljaju tu funkciju. Obojica su iz kluba. Bivši igrači Crvene zvezde“.

Želja Kokeze, kojoj su se suprotstavili najvatreniji navijači Zvezde, je dolazak Stefana Babovića.
„Da se ne lažemo, videli ste reakciju sa tribjna. Bez obzira na sve kvalitete koje Babović poseduje. Teško bi njemu bilo. Ne zato što nije dobar, nego ima stvari sa kojima ne možete da se izborite tek tako“, iskren je Džajić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter