0
Fudbal

Aguero: Mesi želi da postane – JA!

Objavljeno: 27.05.14 u 18:19

Argentinski napadač Serhio Aguero našalio se na račun kolege i velikog prijatelja iz reprezentacije Lionela Mesija rekavši da želi da bude kao on. 

aguero-mesi

Tokom intervjua prilikom predstavljanja novog modela Puma kopački pred SP u Brazilu, Aguero je iskoristio priliku da se našali sa četvorostrukim osvajačem Zlatne lopte. 

“Nadam se da ću jednoga dana biti najbolji igrač sveta. Ali, sačekajte sekund, ja ne sanjam da budem kao Mesi zato što on sanja da bude kao ja“, rekao je Aguero, a potom se osvrnuo na Mundijal.

“Svetska prvenstva su uvek teška, ali naravno da se nadam da će Argentina postati šampion sveta. Ubeđen sam da Argentina može da trijumfuje. Španija, Brazil i Nemačka su dosta jaki, dobri su timovi, ali su utakmice te koje treba pobediti. Ne verujem da Argentina ima laku grupu, na Mundijalu ne postoji laka utakmica“, dodao je Aguero. 

Svetsko prvenstvo počinje 12. juna traje do 13. jula, Argentina se nalazi u grupi sa BiH, Nigerijom i Iranom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter