0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Ulazimo u žestok ritam

Objavljeno: 26.05.14 u 15:49

Šampion ulazi u žestok ritam, a trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da  će “crno-beli“ učiniti sve da spremno dočekaju završnicu takmičenja. Mečevi će se igrati na svaka dva dana, a crno-beli sutra od 19.00 časova gostuju Crnokosi.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Posle dvonedeljne pauze, koju smo nastojali da iskoristimo u najboljoj meri za trenažni rad i ono što nas čeka u nastavku takmičenja pred plej-of, očekuje nas meč sa Crnokosom. Nije ni malo lako koncentrisati se i pronaći fokus kada su poznate sve okolnosti koje su pratile sva događanja za naš narod“, naveo je Vujošević.

On je dodao da mu je drago što Partizan prvu utakmicu nakon pauze u šampionatu igra u Kosjeriću, „gradu i području gde priroda nije nimalo bila blagonaklona prema ljudima koji žive u tom kraju“.

„Domaćin je pokazao da ima određeni kvalitet i sasvim zasluženo su izborili učešće u Superligi. Oni su ekipa koja igra veoma hrabro, dobro trče kontranapad i igraju u tranzitu. Imaju dosta igrača koji su polivalentni, mogu da pokriju nekoliko pozicija, a njihov kvalitet posebno dolazi do izražaja na domaćem terenu. Odigrali su na dobrom nivou, što je dovoljno upozorenje za nas“, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter