0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Simonović: Molim Boga da svi ostanemo zdravi

Objavljeno: 26.05.14 u 17:58

Prvenstvo se nastavlja, a Crvena zvezda sutra od 19.00 sati dočekuje Mega Vizuru u Železniku. Prvoplasirani tim prvenstva čekaju tri najteža ispita u ovom trenutku – Mega, Radnički i Partizan, na svaka dva dana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Igramo utakmice protiv tri najjače ekipe u ligi. Za početak, jako je bitno da dobijemo Megu. Istina je da smo ispali iz takmičarskog ritma, ali zato je sada potrebno da pokažemo karakter i kvalitet. Takođe, pobede su nam jako bitne kako bismo do kraja ligaškog dela takmičenja zadržali prvu poziciju na tabeli, koja nam u plej-ofu garantuje prednost domaćeg terena“

Kapitenu crveno-belih se baš i ne dopada što će se mečevi igrati po ubrzanom tempu.

„Mislim da će biti jako teško izdržati ovakav ritam do kraja ligaškog dela, a isto nas to čeka i u plej-ofu. Molim Boga da svi ostanemo zdravi, ne mislim samo na moje saigrače, već na sve košarkaše iz protivničkih ekipa. Zdravlje pre svega, da svi zajedno iznesemo ovaj teret kako dolikuje. Nadam se samo da će nas povrede zaobići, da ćemo igrati dobro i da ćemo na kraju uspeti da ostvarimo zacrtani cilj. Posle nam sledi borba u plej-ofu, koja je opet teška na svoj način. Ali, na kraju svega želim da mi budemo na vrhu“, zaključio je Marko Simonović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter