0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Lisac: O ukidanju kotizacije odlučuje „Sidro“

Objavljeno: 26.05.14 u 13:48

Zahtev Predsedništva Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije da se ABA liga odrekne kotizacije od 150.000 evra, koju bi trebalo da plati četvrtoplasirani tim srpske Superlige, nije iznenadio jadranske čelnike. Generalni menadžer ABA lige Roman Lisac kaže da je o tome već razgovarao sa selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem. Selektor je inače nezvanični inicijator ideje da se našem četvrtom predstavniku, zbog ogromne štete nastale poplavama, oprosti naknada za učešće na Jadranu.

Foto: starsport
Foto: starsport

Prvi operativac ABA lige ne želi da polemiše sa upozorenjem srpskih klubova da bi, u slučaju negativnog odgovora, mogli da istupe iz takmičenja.

– Neću na to da odgovaram. Apsolutno se bavimo situacijom koja je zadesila Srbiju, BiH i Hrvatsku, prioritet je ublažiti posledice te strašne nesreće. Veoma sam osetljiv na takve događaje, tako da smatram da je zahtev, u neku ruku, opravdan. Kao što sam rekao, zahtev će biti prosleđen bordu „Sidra“ na odlučivanje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter