10
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ko je najbolji igrač Crvene zvezde ove sezone? (ANKETA)

Objavljeno: 26.05.14 u 10:35

Fudbaleri Crvene zvezde novi su šampioni Srbije, a generacija koja je posle šest sezona vratila veliki pehar na Marakanu sigurno će biti upisana zlatnim slovima u istoriju kluba.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Svako je od fudbalera da svoj doprinos u pohodu na šampionski tron, pa se postavlja pitanje ko bi iz crveno – belog tima mogao da ponese epitet najboljeg u sezoni? Statistika i brojevi lako bi mogli da daju odgovor na ovo pitanje, ali nas zanima šta vi o tome mislite.

Dakle, ko je po vašem mišljnju bio najbolji igrač Crvene zvezde ove sezone?

Kako vam se svidja novi sajt ?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

10 Komentara

  1. Kako god da se zavrsi glasanje Milijas je najbolji, covek je toliko asistencija podelio i postigao nekoliko jako bitnih golova da zasluzuje taj epitet.

    0
    0
    Odgovori
  2. jednom riječju svi su dobri 🙂 ja mislim da je ovo tim koji se sjajno uklapa jer TIM NE ČINE DOBRI IGRAČI VEĆ IGRAČI KOJI SE U NJEMU DOBRO SNALAZE tj. UKLAPAJU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter