0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Karadžić: Zvezda zasluženo prva (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.14 u 22:45

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić čestitao je Crvenoj zvezde titulu šampiona Srbije. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Želim Zvezdi sve najbolje, čestitam im na tituli. Rukovodstvu Partizana, igračima i stručnom štabu poručujem da ne tuguju. Moraju da nastave da rade. Zvezda je zasluženo osvojila titulu i sa time svi treba da se pomire“, rekao je Karadžić. 

On se takođe osvrnuo na glasine da će Dragan Stojković Piksi preuzeti klupu umesto Ljubinka Drulovića.

“Nikakvih razgovora u Lisabonu sa Draganom Stojkovićem nije bilo. Već smo rekli da sadašnji stručni štab (sa v.d. selektora Ljubinkom Drulovićem) ima naše puno poverenje. U ovom trenutku ne razmišljamo o drugom selektoru. Dogovoreno je da se pitanje selektora sa dnevnog reda skine polovinom juna. Nadam se da će tako i biti. Vidim da sve ide kako treba, ali pošto sve zavisi od rezultata videćemo šta će naši momci pokazati u prijateljskim utakmicama. Imamo pozitivno mišljenje o Stojkoviću, Siniši Mihajloviću… Ali te kombinacije su nerealne“, rekao je Karadžić. 

Karadžić je preneo i utiske sa nedavne posete Lisabonu, kontaktima sa najužim rukovodstvom UEFA. 

“Zna se da je glavni zadatak našeg boravka u Lisabonu ovog puta bio usmeren na kontakt sa čelnicima UEFA, na čelu sa predsednikom Mišelom Platinijem kako bismo razmatrali opcije da Evropska fudbalska asocijacija pomogne Srbiji i područjim pogođenim katastrofalnim poplavama. Obavili smo razgovore i najvažnije je da je UEFA spremna da uputi pomoć. Dogovoreno je da u Srbiju doputuje delegacija UEFA koja će obići ugrožena područja. Na licu mesta uveriće se u strahovite posledice prirodne katastrofe koja je pogodila našu zemlju. Sa istim molbama uskoro ćemo izaći i pred funkcionere FIFA, tokom boravka u Brazilu“, rekao je predsednik FSS. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter