0
Fudbal

Barsa dogovorila dolazak dvojice štopera pre Mundijala?!

Objavljeno: 26.05.14 u 19:19

Čelnici Barselone definitivno ne gube vreme, pošto je nakon obnavljanja ugovora sa Đerarom Pikeom, klub na korak od dogovora sa štoperima Markinjosom i Mehdijem Benatijom. 

markinjos-psz

Kako prenosi katalonski Sport, Barsa želi da dovede štoperski tandem do početka Svetskog prvenstva, a pregovori su u završnoj fazi.

Naime, kako je PSŽ ozbiljno zainteresovan za desnog beka Barselone Danija Alveša, očekuje se da Katalonci daju Brazilca i doplate 15 miliona evra za Markinjosa čija je tržišna vrednost oko 35 miliona.

Izvori bliski francuskom klubu tvrde da trener Loran Blan nema u planovima Markinjosa, zbog čega je i doveden David Luiz pa je transfer veoma moguć u narednim danima.

Što se tiče Benatije, on je ove nedelje izjavio da bi mu bila izuzetna čast da pređe na Kamp Nou, a njegov agent se već nalazi u prestonici Katalonije. Tačnije, reč je o jednom te istom agentu koji zastupa i Benatiju i Markinjosa, pa bi posao mogao da bude sklopljen za obojicu igrača do kraja meseca.

Roma bi navodno pustila 27-godišnjeg Benatiju u Barselonu za 30 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter