0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Rekord Španovićeve u troskoku!

Objavljeno: 25.05.14 u 23:16

Rekordi samo padaju. Srpska atletičarka Ivana Španović postigla je na Kupu šampiona za klubove u Portugalu lični rekord u troskoku rezultatom 13,64 metara. Španovićeva je nastupila kao pojačanje turskom klubu Enka i dala svoj doprinos u čak tri discipline.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ona se prvog dana takmičila u troskoku i štafeti 4×100 metara, dok je drugog dana nastupila u svojoj glavnoj disciplini, skoku u dalj. U ukupnom plasmanu turski klub Enka zauzeo je treću poziciju.

„Ovo je bio odličan kontrolni trening pred novi miting serije Dijamantske lige koji nas očekuje sledećeg vikenda u Judžinu. Ivana je popravila svoj najbolji rezultat u troskoku za 10 santimetara, dok je u skoku u dalj zabeležila 6,45 m. Prvi put ove godine Ivana je skakala iz punog zaleta, ali nas je jak vetar omeo da zalet uvežbamo u potpunosti. I pored problema sa zaletom i vrlo malim prestupom, zadovoljan sam kako je skakala, jer su svi skokovi bili tehnički lepo izvedeni i imali odličnu daljinu“, izjavio je Ivanin trener Goran Obradović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter