0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kojić uspešno operisan u Turskoj

Objavljeno: 25.05.14 u 11:04

Malerozni golgeter Partizana Nemanja Kojić operisan je u Turskoj nakon što je obnovio povredu metatarzalne kosti stopala.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Bio je to treći put da ovaj vihorni golgeter crno – belih bnavlja istu povredu u kratkom vremenskom periodu pa je procenjeno da je hirurški zahvat najbolje rešenje.

„Pre sat vremena sam se probudio i, verujte mi, već sam na nogama, hodam uz pomoć štaka. Sve je proteklo bez ikakvih problema, zahvat je, kako mi reče doktor, uspešno obavljen, ugrađen je taj „šraf”. Već sam počeo i sa fizikalnom terapijom, a u toku današnjeg dana će mi reći i kada se vraćam u Beograd. No, to nije ni bitno, važno je da period oporavka, kojem ću se posvetiti, takođe uspešno prođe, jer sam sada kao nov“ rekao je Kojić u izjavi za Sport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter