0
Fudbal

Del Boske odložio konačan spisak zbog Košte, džoker Barsin napadač

Objavljeno: 25.05.14 u 15:23

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske neće još saopštiti konačan spisak igrača za Svetsko prvenstvo u Brazilu, pošto želi da sačeka da se oporavi napadač Atletiko Madrida Dijego Košta. 

Ramos i Kosta

Del Boske je na pripreme pozvao 30 igrača, a ovog, 25. maja, je trebalo da saopšti konačan spisak od 23 fudbalera koji će ići u Brazil.

On je za prijateljsku utakmicu protiv Bolivije, 30. maja, odabrao 19 igrača, među kojima nisu fudbaleri Atletiko i Real Madrida, koji su u subotu igrali u finalu Lige šampiona.

Takođe, on je sa spiska za ovaj meč odstranio Fernanda Ljorentea, Alvara Negreda i Hesusa Navasa, a javnost je iznenadio pozivom za mladog napadača Barselone Đerara Delofeua.

Del Boske je rekao da „niko nije odbačen“ i da će, u skladu sa pravilima Svetske fudbalske federacije (FIFA) do 2. juna saopštiti konačan spisak igrača.

Košta je prethodnih dana bio povređen, ali je u subotu ipak bio u timu Atletika. On je zbog povrede desne tetive već u devetom minutu morao da napustiti teren i pod velikim znakom pitanja je za Mundijal u Brazilu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter