0
Evrokupovi

Simeone: Možemo i bez Košte i Turana

Objavljeno: 24.05.14 u 13:32

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone istakao je da njegov tim može do trofeja u Ligi šampiona i bez Dijega Košte i Arde Turana.  

374781d1375736690-shadow-giants-story-vicente-calderon-argentino_diego_simeone_entrenador_atletico

Košta i Turan pod velikim znakom pitanja je njihov nastup u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida večeras od 20:45. Ipak, njih dvojica su odradili poslednji trening sa ekipom, ali i pored toga, Simeone ima zamene.

Košta i Turan su nam važni igrači, ali to su samo imena. Mislim da neće biti velike razlike ako bude igrao neko drugi“, rekao je Simeone i dodao:

Zahvalan sam svim igračima na onome što su do sada uradili. Mi smo kompaktna i složna ekipa, zato smo i dogurali ovako daleko. Motivacije sigurno neće manjkati, prema tome, neće biti velike razlike ako izostanu Kosta i Turan. Imamo drugu dvojicu koji su spremni da izvrše zadatak, pripremili smo se za razne kombinacije Realove igre. Ovo će biti drugačiji meč od onih koje smo ranije igrali. Biće veoma važno ko u prvih pola sata kontroliše sredinu terena, to će biti ključ“, istakao je Simeone. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter