0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milijaš pred OFK Beograd poželeo samo jedno

Objavljeno: 24.05.14 u 15:25

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš želi u nedelju po svaku cenu ponovo podigne šampionski pehar sa crveno-belima.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-belima je potrebna pobeda nad OFK Beogradom kako bi i matematički osvojili trofej prvaka Srbije.

“Samo da podignem pehar! Nama je ovaj čin opsesija i pošto sada imamo sve u svojim rukama nećemo ispustiti takvu priliku. Na ovaj čin klub je dugo čekao, a bitno je da se sve završi za sadašnjost i lepšu budućnost. Uostalom, i ja sam se vratio da titula ponovo bude na Marakani. Znam koliko smo znoja prolili da dođemo na korak do cilja, a sada nema kockanja. Tri boda su imperativ i imamo jasnu strategiju sa kojom želimo da nadmašimo OFK Beograd sa kojim smo se namučili jesenas na Karaburmi“, rekao je Milijaš koji još uvek ne razmišlja o letnjem prelaznom roku.

“Prvo zasluženi odmor, a onda ima vremena da se dobro raz misli. Imam još godinu dana ugovor, ali videćemo… Postoje pozivi iz inostranstva, ali i kakvi su pre svega planovi Crvene zvezde“, istakao je Milijaš.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter