0
Ostali sportovi

Kežman uz veslače uoči Evropskog prvenstva (FOTO)

Objavljeno: 24.05.14 u 21:00

EP u veslanju, čiji je Beograd domaćin, na Adi Ciganliji, održaće se od 30. maja do 1. juna. Najveći aduti Srbije, dubl skul koga čine Marjanović i Filipović poslednje pripreme sprovode na Srebrnom jezeru, gde je veliku pažnju ovih dana izazvala poseta nedakašnjeg fudbalera Partizana i reprezentativca Mateje Kežmana.

kezman

„Video sam ove momke pre par godina na Adi, bili su mladi, a sada su postali pravi divovi. Svaka im čast, veslanje je jedan od najtežih sportova. Žao mi je što na EP zbog povrede neće nastupiti Nikola Stojić, koga znam još iz vremena dok sam igrao u Partizanu. Momcima želim da na dostojan način prezentuju Srbiju i bar malo obraduju naš narod koji je prethodne nedelje imao težak period. A sportisti su uvek ti koji mogu najviše da obraduju sve u zemlji“, istakao je Kežman, koji je sa postao promoter Srebrnog jezera.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter