0
Evrokupovi

Anćeloti: Ako budemo igrali kao protiv Bajerna, osvojićemo LŠ

Objavljeno: 24.05.14 u 12:15

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je Kristijano Ronaldo potpuno spreman i da će biti u startnoj postavi za finalnu utakmicu Lige šampiona protiv Atletika, ali da je zabrinut zbog rovitih Karima Benzeme i Pepea. 

anceloti

Ronaldo je poslednjih nekoliko nedelja imao problema sa povredom mišića, međutim, ove je trenirao punom parom, dok su Benzema i Pepe pauzirali. 

„Kristijano je u redu i nema nikakvih problema. Međutim, moram da proverim situaciju sa Karimom i Pepeom, jer nisu trenirali ove nedelje. Odluku ću pred start utakmice“, izjavio je Anćeloti.

Real Madrid je u prilici da osvoji istorijsku, desetu titulu prvaka Evrope, a prvu od 2002. godine.

„Započeli smo sezonu s ciljem da osvojimo jubilarnu Ligu šampiona i sad smo na korak od toga. Zato je ovo finale posebno. Ja sam miran, igrači su izuzetno motivisani i ne moraju nešto posebno da se pripremaju za ovakvu utakmicu. Potrebno je samo da ih smirim i dam jasna uputstva za igru, a ukoliko ponovimo izdanje iz polufinalnog meča sa Bajernom imamo veliku šansu za pobedu“, istakao je italijanski stručnjak.

Anćeloti bi mogao da postane prvi trener koji je tri puta osvojio trofej Lige šampiona, nakon što je prethodno slavio sa Milanom 2003. i 2007.

hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter