0
Domaći fudbal

Zvezdina deca na finalu Lige šampiona!

Objavljeno: 22.05.14 u 13:57

U petak u Lisabonu počinje dugo očekivano okupljanje vodećih evropskih sportskih klubova iz 16 zemalja Evrope – učesnika drugog Međunarodnog društveno-odgovornog projekta za decu –  Fudbal za prijateljstvo, pokrenutog od strane kompanije Gazprom. 

Zvezdini klinci 1

Klubove kao što su: Čelsi (Velika Britanija), Šalke 04 (Nemačka), Lacio (Italija), Benfika (Portugal), BATE (Belorusija), Crvena zvezda (Srbija) i Galatasaraj (Turska) predstavljaće njihovi omladinci od 12 do 14 godina. Posle takmičenja u ‘street’ fudbalu i foruma, deca će uživati na finalnoj utakmici Lige šampiona. 

“Vrednosti koje ovaj projekat promovise – prijateljstvo, posvećenost, duh pobede, tradicija i istrajnost – dobijaju svoj posebni značaj u izuzetno teškoj situaciji u kojoj se našla naša zemlja posle katastrofalnih poplava koje su pogodile ceo region. Siguran sam da će deca u Lisabonu pokazati šta je pravi sportski duh, prijateljstvo, fer-plej, jednakost i poštovanje“, izjavio je naš poznati voditelj Ivan Ivanović, zvanični Ambasador projekta Fudbal za prijateljstvo za Srbiju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter