0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda otkazala celokupnu ‘burnu’ proslavu kako bi pomogla ugroženima?!

Objavljeno: 22.05.14 u 13:02

Iako se na Marakani danima planirala velika i burna proslava titule, propraćena vatrometom, trubačima i autobusa sa otvorenim krovom, kako za sada stvari stoje, došlo je do kompletne promene plana. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nesreća, odnosno prirodna katastrofa koja ja zahvatila našu zemlju naterala je crveno-bele da organizuje potpuno drugačiju proslavu titule.

Umesto trubača, padobranaca, vatrometa i šampionske parade ulicama Beograda, u autobusu sa „otvorenim“ krovom, dogodiće se samo sakupljanje humanitarne pomoći, ali još uvek se ne zna da li na ulazima na stadion ili na neki drugi način, prenosi Mondo.

Čelnici kluba navodno su se složili da titula bude proslavljena tiho i dostojanstveno, a tu inicijativu podržali su i igrači i navijači kluba. 

Ulaz će, kao što je i bilo planirano, biti slobodan, a navijači će na ulazu ostavljati dobrovoljni prilog koji će ići ugroženom stanovništvu.

Zvezdi su potrebna još tri boda kako bi matematički obezbedila titulu, a do njih će moći da dođe već ovog vikenda na svom stadionu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter