0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Sistem takmičenja regionalne vaterpolo lige poznat za 15 dana

Objavljeno: 22.05.14 u 21:46

Vaterpolo sledi primer košarke, pa ćemo od jeseni imati regionalnu ligu i u ovom sportu, a kako će izgledati sistem takmičenja i koliko klubova će učestvovati biće poznato za 15 dana. Predstavnici Vaterpolo saveza Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije dogovorili su se u danas u Beogradu da izvrše dodatne konsultacije unutar samih organizacija kako bi bio postignut sporazum o sistemu takmičenja i broju klubova.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U konstruktivnoj diskusiji na sastanku prvog Upravnog odbora buduće Triglav vaterpolo lige predstavnici nacionalnih Saveza izneli su predloge vezane za sistem takmičenja i broj klubova, uvažavajući, pre svega, situaciju u svojim sredinama, preneo je Vaterpolo savez Srbije.

Takođe je razgovarano o prenosima, TV pravima, marketingu, PR komisiji, ali će o tome biti reči narednoj sednici Upravnog odbora.

Iz Vaterpolo saveza Srbije u Upravni odbor su kooptirana trojica članova, predsednik Milorad Krivokapić, potpredsednik Aleksandar Šoštar i Goran Bojović.

Na sastanku u srpskoj Kući vaterpola Hrvatsku su predstavljali Predrag Sloboda, Perica Bukić i Željan Konsuo, Crnu Goru Đuro Marić i Petar Porobić, a Sloveniju Marko Tropan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter