0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Pejčinović: Veliko srce našeg naroda

Objavljeno: 22.05.14 u 11:32

Srpski fudbaler Nemanja Pejčinović dobio je priznanje za sjajne partije u dresu Nice pozivom u reprezentaciju Srbije za turneju po SAD i Brazilu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Defanzivac francuskog prvoligaša našao se na spisku selektora Ljubinka Drulovića za tri utakmice koje će nacionalni tim odigrati protiv Jamajke, Paname i Brazila. Pejčinović je ove sezone pružao sjajne partije za francusku ekipu, koje nisu prošle neopaženo i 26-godišnji internacionalac se zimus našao među 50 najbolje ocenjenih fudbalera u Evropi prema portalu “WhoScored.com”.

-Izuzetno sam zahvalan selektoru Druloviću na pozivu. Svakako ću dati sve od sebe da opravdam ukazano poverenje i potrudiću se da svojim igrama omogućim sebi priliku da se zadržim u nacionalnom timu i za utakmice koje slede – rekao je Pejčinović.

Srpski fudbaler poslao je i poruku podrške svom narodu, koji trenutno doživljava teške trenutke.

-Veličina tragedije koja se dogodila ne može ni da se opiše rečima. Šokiran sam prizorima kataklizme koje sam video u prethodnih nedelju dana. Sa druge strane, oduševili su me zajedništvo i solidarnost našeg naroda iskazani u najtežim trenucima. Potrudićemo se da dobrim rezultatima na ovoj američkoj turneji makar malo ljudima skrenemo misli sa ove tragedije – rekao je Pejčinović.

Srbija prvi meč na turneji igra 26. maja protiv Jamajke u Red Bul Areni u Njujorku. Pejčinović je pre šest godina debitovao za Srbiju na prijateljskoj utakmici protiv Poljske, a jesenas nastupio za novinarsku selekciju u revijalnoj utakmici protiv naše A reprezentacije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter