0
Košarka

Crno-beli u društvu NBA zvezda: Toni Parker zove Partizan u Francusku

Objavljeno: 22.05.14 u 16:02

Šampion Srbije biće deo projekta koji će u Francuskoj realizovati tim okupljen oko NBA zvedze i francuskog reprezentativca Tonija Parkera. 

Toni Parker

Crno-beli su pozvani na svojevrstan košarkaški događaj koji je planiran za kraj septembra. Međunarodni turnir će prethoditi Gala utakmici između Tima Tonija Parkera i jednog veoma značajnog tima iz sveta košarke. Partizan NIS je jedan od prvih timova koji je potvrdio učešće, a na turniru će igrati još i Asvel, Barselona i Strazbur. 

Tim Tonija Parkera za sada čine: Nikolas Batum (Portland), Kevin Serafan (Vašington), Ian Mahinmi (Indijana), Tabo Sefološa (Oklahoma), Nando de Kolo (Toronto), Kori Mageti, Rodrig Buboa (Šarlroa) i pomenuti francuski reprezentativac i član San Antonija.

“Toni Parker želi da integriše Partizan u ovaj projekat. Smatra da je to jedan od najboljih klubova u Evropi i ubeđen da će ovaj tim doprineti da sam događaj ima dodatnu vrednost“, saopšteno je na sajtu kluba.

Turnir će biti održan u Monpeljeu od 19. do 21. septembra u drugoj hali po veličini u Francuskoj. Prvog dana na posebnom svečanom događaju biće predstavljene sve ekipe, dok je takmičarski deo zakazan za drugi i treći dan. Finale i Gala utakmica su 21. septembra. 

Partizanu NIS ukazana je velika čast. Klub iz Humske će ponovo biti u prilici da promoviše srpsku košarku, kao i brend kluba na jednom jedinstvenom i prijateljskom događaju zajedno sa vodećim evropskim i NBA igračima. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter