0
Fudbal

Obilić iz Herceg Novog prkuplja pomoć za najugroženije

Objavljeno: 21.05.14 u 09:13

Nastavlja se prikupljanje svih vidova pomoći za najugroženije stanovništvo pogođeno razarajućim poplavama, a najnoviju okaciju organizovao je FK Obilić iz Herceg Novog.

slika re

„Imajući u vidu tešku situaciju koja je zadesila Republiku Srbiju i Republiku Srpsku,  FK „Obilić Herceg Novi“ je uz podršku Generalnog konzulata Republike Srbije u Herceg Novom organizovao prikuljanje pomoći za najugroženije porodice stradalim u poplavama, sa željom da  iskaže solidarnost i pruži podršku .

Akcija je pokrenuta pod sloganom: „Budimo humani, naše malo, njima znači mnogo“!

Deca fudbalskog kluba Obilić su uzela učešće u prikupljanju najosnovnijih namirnica,  kako bi pomogli svom narodu. Pozivu se odazvao i veliki broj građana Opštine Herceg Novi.

Donacije su bile u vidu odeće, obuće, vode, sokova, konzervirane hrane, namirnica za bebe i  drugih neophodnih sredstava. Donacije koje su se skupile za prva dva dana su poslate večeras za  Republiku Srbiju .

slika3

Akcija će trajati i narednih dana u prostorijama FK „Obilić Herceg Novi“, u periodu od 11:00  časova do 16:00 časova.

Ovom prilikom apelujemo na sve ljude dobre volje da se uključe u humanitarne akcije i pomognu  najugroženijim porodicama da ovu kriznu situaciju prebrode uz podršku svih nas.

Zbog onih koje volimo, zbog budućnosti naše djece i nas, ne okrećimo glavu braći i sestrama!

Pomognimo jedni drugima, pokažimo solidarnost i nesebičnu ljubav !“ stoji u saopštenju FK Oblić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter