0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Kolarov: Pozvao sam samo Kompanija, ostali su ga sledili (VIDEO)

Objavljeno: 21.05.14 u 19:24

Zamenik kapitena Aleksandar Kolarov uputio je u svoje i u ime svih saigrača iz reprezentacije saučešće porodicama koje su u poplavama izgubile najbliže.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kolarov je još jedan od naših fudbalera koji je pružio reči podrške ugroženom stanovništvu u teškim vremenima i takođe otkrio kako je uticao na svoje saigrače iz Mančester sitija da pomognu njegovom narodu.

„Pomoć ugroženima mora da potraje, da se akcije ne završe brzo, jer dugo ćemo se oporavljati. Isto tako, potrebno je da se okrenemo budućnosti. Očekuje nas turneja, tri utakmice, obaveza da osvetlamo obraz Srbije i napravimo korak napred u smislu jačanja tima za jesenje kvalifikacije“, rekao je Kolarov i dodao:

“Pomenuo bih samo kapitena Mančester Sitija, Kompanija. Njega sam prvog pozvao kao sponu između nas igrača i rukovodstva. Pomogao je odmah, ostali za njim. Ponavljam, hvala im“, ispričao je Kolarov.


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter