0
Ostali sportovi

Bivši pobednik Tur de Fransa pijan izazvao udes

Objavljeno: 21.05.14 u 12:37

Bivši pobednik Tur de Fransa, nemački biciklista Jan Ulrih, izazvao je saobraćajni udes u Švajcarsko, u kojem je povređeno dvoje ljudi.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

„Žao mi je, hvala bogu da niko nije nastradao. Bio sam pod stresom dok sam vozio, želeo sam što pre da stignem kući“, rekao je Ulrih.

Ulrih kategorički tvrdi da nije bio pod dejstvom alkohola u udesu u ponedeljak uveče, u blizini Matvila, u severnoj Švajcarskoj.

Policija je saopštila da je čovek koji je izazvao udes pao na alkotestu i da mu je na licu mesta oduzeta vozačka dozvola.

Kako se navodi, test je pokazao nivo od 1,4 promila, a legalni limit u Švajcarskoj je 0,5 promila. Policija nije želela da otkrije identitet čoveka koji je prouzrokovao udes, već je samo saopštila da se radi o 41-godišnjaku.

„Nikada ne dajemo informacije o ljudima koji su učestvovali u saobraćajnim nezgodama“, saopštila je policija.

Urlih je i ranije imao problema sa alkoholom i već je bio uhvaćen sa istom količinom u krvi. Ulrih, koji se povukao 2007. godine, osvojio je Tur de Frans 1997. godine, a juna 2013. priznao je da se dopingovao transfuzijom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i nanašoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na nanašem Tviternalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter