0
Evrokupovi

Veliki problemi i za Atletiko i za Real pred veliko finale

Objavljeno: 20.05.14 u 17:39

Ostalo je još samo četiri dana do velikog finala Lige šampiona između madridskih klubova, ali i Real i Atletiko imaju kadrovskih problema.  

Ramos i Kosta

Trener Karlo Anćeloti je na današnjoj konferenciji potvrdio da su i dalje van stroja Ronaldo, Bejl, Benzema i Pepe. Italijan tvrdi da će Ronaldo i Bejl sigurno biti potpuno spremni, dok to nije mogao da garantuje za Pepea i Benzemu.

“Ronaldo i Bejl će sigurno biti spremani, planski rade odvojeno od ekipe kako bi bili potpuno fit do subote. Jedini igrači pod znakom pitanja su Pepe i Benzema. Nisam ni optimističan ni pesimističan, već samo realan. Odluku ćemo doneti na dan utakmice, ni dan ranije“, rekao je Anćeloti.

Na drugoj strani, danas su odvojeno od ekipe radili Dijego Košta i Arda Turan. Kako trenutno stvari stoje, Turčin je mnogo bliži oporavku. Trener Dijego Simeone i dalje se nada da će Košta nekim čudom uspeti da se oporavi, mada su šanse male. 

Iz toga razloga, on je na poslednjem treningu po prvi put uigravao formaciju sa trojicom veznih fudbalera, sa Gabijem, Marijom Suarezom i Tijagom, dok bi u tom slučaju, u napadu igrali Koke i Raul Garsija po bokovima, i David Vilja kao najistureniji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter