0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Fudbal je trenutno najmanje bitan

Objavljeno: 20.05.14 u 22:51

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović istakao je da je fudbal u ovom trenutku najmanje bitan, ali je naglasio da njegova ekipa radi istim intenzitetom. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

“Ovo nas je sve poremetilo, prioritet su dobile druge životne stvari, ali tako i treba da bude. Svim ostalim stvarima bavićemo se kad ova nevolja prođe. Fudbal je sada najmanje bitan“, rekao je Stojanović i dodao:

“Radimo istim intenzitetom kao i pre svih ovih nevolja. Raduje me što je motivacija i dalje veoma dobra, igrači ispunjavaju sve što se stavi pred njih, u dobroj su kondiciji i spremni za poslednja dva kola. Ostaje nam da čekamo odluke na nivou države i da reagujemo shodno tome“ zaključio je Stojanović. 

Fudbalerima Crvene zvezde dovoljna je još jedna pobeda kako bi i matematički osigurali titulu, a prema poslednjim najavam to bi moglo da se dogodi narednog vikenda. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter