0
TimeOut

Ronaldo poludeo na novinara: Ja neodgovoran?! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.14 u 19:47

Prva zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo razbesneo se na novinara koji ga je pitao da li smatra da bi eventulano igranje u finlu Lige šampiona bilo neodgovorno kada se bliži Svetsko prvenstvo. 

Ronaldo besan

Novinar je možda pogrešno formulisao svoju nameru u pitanje koje je iznerviralo Ronalda, koji je i pored toga što se kontrolisao, bio vidno uznemiren pošto je više puta uvraćao pitanjem ‘kada sam rizikovao da igram povređen, reci mi jednu utakmicu?“.

Nakon što je novinara podsetio da je svaki put propuštao meč kako ne bi rizikovao (protiv Selte, Espanjola..), dodao je:

“Osećam se odlično! Danas sam odradio svoj prvi trening i siguran sam da ću biti spreman za subotu. Želim da pomognem Real Madridu. Naravno da ne bih rizikovao svoje učešće na Mundijalu, ali su subotu ću biti potpuno spreman da pružim svoj maksimum“, rekao je Ronaldo.

Pogledajte njegovu reakciju na konstataciju novinara da je ‘neodgovoran’:

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter