0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Partizan se sprema za F-6 i skuplja garderobu za ugrožene

Objavljeno: 20.05.14 u 12:06

Vaterpolisti Partizana se od ponedeljka na Košutnjaku pripremaju za F6 Lige šampiona, nadaju se da će skupiti sredstva za put u Barselonu, ali i prikupljaju pomoć ugorženima u poplavi. „Crno-beli“ treniraju na otvorenim bazenima Košutnjaka, a završi turnir igra se od 29. do 31. maja gde će se Partizan sastati sa Pro-Rekom, šampionom Italije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U klubu su sakupili garderobu za ugrožene u nezapamćenim poplavama, a igrači pokušavaju da se maksimalno koncetrišu na treninge.

„Pokušavamo da mislimo samo na ono što od nas zahteva trener Vladimir Vujasinović. Želimo da budemo maksimalno spremni i da se priviknemo na uslove u Barseloni. U četvrtfinalu nas očekuje Pro Reko. Prvak Italije ima iskusan tim, sastavljen od reprezentativaca svoje zemlje i drugih država. Ali, to je jedna utakmica, mi smo mladi, željni dokazivanja i sve je moguće“, naglašava Nikola Dedović.

Beograđani u četvrtak putuju u Rijeku, gde će do nedelje da sparinguju sa prvakom Hrvatske i polufinalistom F-6 Lige šampiona, Primorjem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter