1
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS posle prestanka vanredne situacije u zemlji, termini poznati u subotu

Objavljeno: 20.05.14 u 15:00

Takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije nastaviće se posle ukidanja vanredne situacije u zemlji, odlučeno je na sednici Predsedništva Udruženja klubova. Vanredna situacija je na snazi zbog velikih poplava, a utakmice će se po prestanku iste igrati po ubrzanom tempu, sa danom pauze između dva kola.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U saopštenju na sajtu Superlige Srbije navodi se da će na sastanku Predsedništva UK KLS, koje je zakazano za subotu 24. maj, biti doneta odluka u terminu nastavka takmičenja.

Takmičenje u Razvojnoj ligi Srbije se prekida, a nagrada koja je predviđena za prvaka, plaćene klupske pripreme za sledećuu sezonu i sportska oprema, biće prosleđena Košarkaškom klubu Radnički iz Obrenovca.

„Preostali novčani iznos u budžetu Razvojne lige Srbije, koji je planiran za troškove puta klubova učesnika i troškove službenih lica biće uplaćen u humanitarne svrhe“, navodi se u saopštenju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Potpuno nerazuman potez – kakvo odigravanje kompletnih kola svakog drugog dana ?!?
    Kome je uopšte do gledanja košarke i ko zna čega još dok se ljudi dave i kuće ruše ?
    I još su mnoge košarkaške dvorane pretvorene u smeštaj unesrećenih – gde da se igra ? Na krovovima zgrada ili da pređemo na takmičenje u uličnom basketu po školskim igralištima ?
    Treba postupiti kao što je učinjeno ’99te (kad je za prvaka u fudbalu proglašen valjda Partizan a u košarci Budućnost a na osnovu toga što su u trenutku prekida lige bili prvi na tabeli) aktuelno stanje na tabeli proglasiti za konačno i to je to.
    Ili 2014. upisati kao godinu kada nismo igrali ligu (ionako naša liga ne donosi prolaz u EL) – pa bitniji su ljudski životi od skakanja pod košem !
    I ne pišem ovo navijački ostrašćen potpuno je nebitno poplavljenima hoće li Partizan osvojiti 21u, Zvezda 17u ili Mega 2 ili treću titulu – nisam stručnjak ko koliko od njih ima pehara.
    Pozdrav svima a poplavljenima sve najbolje !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter