0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Evroliga poručuje: Ako Cibona ne može, pronaći ćemo novi klub!

Objavljeno: 20.05.14 u 20:30

Izvršni direktor lige Đordi Bertomeu ponovio je da Cibona neće moći da učestvuje u elitnom takmičenju ukoliko ne može da reši problem sa dugovima. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Cibona duguje osam milona kuna bivšim igračima, pa Zagrepčanima i dalje preti mogućnost neigranja u Evroligi. 

“Ne smemo da dopustimo da u takvom takmičenju igra klub u tolikim finansijskim problemima. Razgovaramo sa Cibonom, ali ako oni ne mogu novčano da izdrže igranje na tako visokom nivou, mi ćemo pronaći novi klub“, rekao je izvršni direktor lige Đordi Bertomeu, a prenose hrvatski mediji. 

Ipak, u Ciboni veruju da će do 13. juna pronaći adekvatno rešenje.

“Optimističan sam i verujem da Cibonin nastup u EL nije ugrožen. Do 13. juna imaćemo nešto konkretno, a organizaciono i onako sve znamo. Cibona je više od 20 godina igrala Evroligu, a čelnici su nam uvek izlazili u susret, ali vrlo su ozbiljni kad je reč o poslu. Ne žele improvizaciju, nego red i sigurnost“, poručuje direktor Domagoj Čavlović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter