0
Evropske lige

Ešli Kol napušta Čelsi?

Objavljeno: 20.05.14 u 12:39

Fudbaler Čelsija Ešli Kol najverovatnije će na leto napustiti klub, pošto traži „novo putovanje u svom životu“, posle osam godina provedenih na Stamford Bridžu.

Ešli Kol
– Razgovaram sa agentom o narednim opcijama. Nažalost, čini se da Čelsi neće biti jedna od njih – rekao je Kol, kome ugovor sa „plavcima“ ističe na leto, a po svemu sudeći novi mu neće biti ponuđen.

– Tražim novo putovanje u životu. Nadam se da će biti kao i do sada, puno zabave i trofeja. Hvala Čelsiju na osam godina zadovoljstva. Prošli smo zajedno kroz mnogo stvari, dobrih i loših. Naravno, zahvalan sam i navijačima koji su me podržavali i u teškim i lepim trenucima – rekao je Kol.

Kol je 2006. godine iz Arsenala prešao u čelsi za koji je odigrao 338 utakmica i postigao sedam golova. Sa „plavcima“ je osvojio Premijer ligu, Ligu šampiona, četiri FA kupa, Liga kup i Komjuniti
šild.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter