0
Evropske lige

Drama fudbalera Kijeva Ivana Radovanovića: Nisam znao da li su moji u Obrenovcu živi!

Objavljeno: 20.05.14 u 13:02

I fudbaleri dele sudbinu običnih ljudi. Igrač Kjeva Ivan Radovanović preživeo je pravu dramu u noći između petka i subote, jer nije mogao da uspostavi kontakt sa svojim najbližima u Obrenovcu.

Ivan-Radovanovic-poplava

Kuće u kojoj je Radovanović odrastao više nema, a igrač Kjeva je ispričao kako se osećao u trenucima neizvesnosti.

– Sad je sve dobro, svi su živi i zdravi. Bilo je baš dramatično u petak na subotu. Poslednji kontakt sa mojima imao sam oko jedan sat posle ponoći. Potom je veza pukla i nisam ih čuo do jutra. Nisam znao ni gde su, ni kako im je, ni da li su živi. Roditelji, baba, ujak, ujna teča, tetka, sestra, brat. Celu noć sam probdeo budan uz TV i internet pokušavajući da saznam šta se tačno dešava. Ujutru kad su mi se javili pao mi je kamen sa srca. U subotu su evakuisani iz Obrenovca, a u nedelju ujutro su smešteni u Beogradu – rekao je Radovanović.
Poput Radovanovićeve, i kuća još jednog fudbalskog reprezentativca Filipa Đuričića potopljena je tokom poplavnog talasa u Obrenovcu, kao i bivšeg igrača Partizana Ivana Obradovića, koji je evakuisao porodicu iz najugroženijeg mesta u Srbiji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter