0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Sosa Babić napustio Vojvodinu

Objavljeno: 19.05.14 u 13:22

Doskorašnji trener fudbalera Vojvodine Branko Babić napustio je danas klupu novosadskog kluba.

Branko Babic

Babić je odlučio da dva kola pre kraja Superlige napusti klub „zbog negativne energije koju su pojedini navijači uputili mladima igračima tokom finalne utakmice nacionalnog Kupa, kao i održavanje paralelne skupštine, koja nije prepoznala uspehe ekipe i rukovodstva Vojvodine“.

„Danima sam razmišljao o tome i jednostavno sam doneo odluku da više ne mogu. Ko me poznaje, zna da sam čovek koji poštuje ono što je dogovoreno i znam da bi bilo u redu da ostanem u Vojvodini do kraja prolećnog dela prvenstva, ali jednostavno ne mogu da pređem preko ovoga što nam se desilo tokom i nakon utakmice sa Jagodinom“, rekao je Babić za klupski sajt.

On je u Vojvodinu došao početkom godine na predlog predsednika Zorana Pavlovića sa osnovnim ciljem da klub u prolećnom delu prvenstva afirmiše mlade igrače i pokuša da osvoji Kup.

„Mislim da smo na oba plana uspeli i bio sam siguran da smo i mi i svi navijači Vojvodine konačno zadovoljni. Zahvaljujem se na izuzetnoj saradnji svojim saradnicima i igračima, a rukovodstvu kluba na čelu sa predsednikom Pavlovićem želim puno uspeha u nastavku takmičenja i da ostvare što bolji uspeh u Evropi i sledećim sezonama“, poručio je Babić.

Vojvodina je pre skoro dve nedelje osvojila Kup Srbije pošto je u finalnoj utakmici u Beogradu savladala branioca trofeja, ekipu Jagodine, sa 2:0 (1:0).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta može te pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter