0
Fudbal

Posle Luisa Enrikea, Barsa objavila imena prvih pojačanja!

Objavljeno: 19.05.14 u 22:37

U Barseloni ne gube vreme, naprotiv, samo dva dana nakon izgubljene bitke za titulu, klub je saopštio da je Luis Enrike novi trener ekipe, a da su prva pojačanja golman Mark Andre ter Štegen, kao i povratnici sa pozajmica Rafinja i Đerar Delofeu.  

Ter Stegen i Pinto

Kao što se spekulisalo prethodnih nekoliko meseci, gol Barse od sledeće sezone čuvaće 22-godišnji Nemac Mark-Andre ter Štegen. On će na golu zameniti Viktora Valdesa koji je još prošle godine saopštio da napušta klub posle dve decenije na Kamp Nou.

Takođe, klub je saopštio da dosadašnji rezervni golman Hose Manuel Pinto neće produžiti ugovor. 

Pored Ter Štegena, na Kamp Nou su sa pozajmica stigli Rafinja iz Selte i Đerar Delofeu iz Evertona. Njih dvojica su ponikli u Barsi, a prošlog leta su otišli na pozajmice i zadovoljili svojim razvojem. Treba istaći da je upravo Luis Enrike pre dve godine trenirao pomenuti tandem u Barseloni B.

Podsetimo, danas je na Kamp Nou Lionel Mesi potpisao novi ugovor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter