0
Evroliga

Šansa za Zvezdu: Evroliga neće čekati Cibonu

Objavljeno: 18.05.14 u 08:34

Cibona je više nego zasluženo eliminacijom Crvene zvezde u polufinalu Jadranske lige, koju je potom i osvojila, izborila plasman u Evroligu.

barto

Međutim, očajna materijalna situacija, kako sada stvari stoje, onemogućiće Vukove sa Tuškanca da nastupe u elitnom evropskom takmičenju, što bi upravo mogla da bude šansa za beogradske crveno – bele.

Da Cibose neće čekati do iznemoglosti kako bi sredili finansijsku situaciju potvrdio je i predsednik Evrolige, Đordi Bartomeu

„Cibona je u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji. Nećemo do kraja sezone znati da li će ispuniti uslove za Evroligu, ali sigurno nećemo čekati poslednji momenat i kraj juna. Stalno razgovaramo sa njima. Još prošle godine smo razgovarali. Očekujemo da pokušaju da reše te probleme. Ako ne ispune uslove, neće igrati“ rekao je prvi čovek Evrolige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter