0
Fudbal

Mitrović doneo titulu Anderlehtu!

Objavljeno: 18.05.14 u 16:48

Fudbaleri Anderlehta novi su šampioni Belgije pošto su danas na svom stadionu savladali Lokeren rezultatom 3:1, a strelac prvog gola bio je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović. 

Aleksandar Mitrović

Mitrović je postigao gol, iznudio isključenje, učestvovao u akciji prilikom trećeg pogotka, a na kraju se ogrnuo srpskom trobojkom u slavlju sa navijačima.

Anderlehtu je bio dovoljan bod iz ovog susreta da i matematički osvoji titulu, prednost domaćima doneo je Mitrović u 19. minutu svojim 16. golom u sezoni.

U 54. minutu domaći su ostali sa igračem manje, a sa bele tačke izjednačio je Harbui sa bele tačke. Ipak, Anderleht je u 60. i 67. minutu preko Mbembe i Praeta došao do svoje 33. titule.

Anderleht će naredne sezone u Ligu šampiona, Standard u kvalifikacije za isto takmičenje, u Ligu Evrope će Klub Briž i Lokeren, a za još jedno mesto igraće Varegem i Ostende.  

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter