0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Kapelo izostavio Pogrebnjaka

Objavljeno: 18.05.14 u 10:41

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Fabio Kapelo naknadno je izostavio napadača Pavela Pogrebnjaka sa preliminarnog spiska za Mundijal koji broji 30 igrača.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kapelo je u ponedeljak uvrstio Pogrebnjaka u reprezentaciju, što je za mnoge predstavljalo iznenađenje, a potom izvršio i korekciju.

Vodeći strelac u ruskoj igi Artem Džuba prebačen je na rezervni spisak, zajedno sa defanzivcima Aleksandrom Anjukovim i Aleksejom Berezutskim, kao i veznim igračima Vladimirom Bistrovim i Jurijem Gazinskim.

Ruska fudbalska unija je saopštila da će se napadač Denis Čerišev pridružiti timu, kako bi stekao iskustvo, ali da neće putovati u Brazil.

Rusija će na Mundijalu igrati u grupi H sa Južnom Korejom, Belgijom i Alžirom koje se odražva u Brazilu od 12. juna do 13. jula.

Trener ruske reprezentacije Fabio Kapelo odlučio se za sledeće igrače:

Golmani: Igor Akinfejev (CSKA Moskva), Jurij Lodigin (Zenit Sankt Petersburg), Sergej Rižikov (Rubin Kazanj).

Odbrana: Vasilij Berezutski (CSKA Moskva), Vladimir Granat (Dinamo Moskva), Andrej Ješčenko (Anži Mahačkala), Sergej Ignaševič (CSKA Moskva), Aleksej Kozlov (Dinamo Moskva), Dmitrij Kombarov (Spartak Moskva), Andrej Semenov (Terek Grozni), Georgi Ščenikov (CSKA Moskva).

Sredina: Denis Glušakov (Spartak Moskva), Igor Denisov (Dinamo Moscow), Alan Džagoev (CSKA Moscow), Juri Žirkov (Dynamo Moskva), Aleksej Jonov (Dinamo Moskva), Pavel Mogilevets (Rubin Kazanj), Aleksander Samedov (Lokomotiva Moskva), Viltor Fajzulin (Zenit Sankt Petersburg), Oleg Šatov (Zenit), Roman Širokov (Krasnodar).

Napad: Maksim Kanunikov (Amkar Perm), Aleksander Keržakov (Zenit), Aleksander Kokorin (Dinamo Moskva).

Rezerve: Aleksander Anjukov (Zenit), Aleksej Berezutski (CSKA), Vladimir Bistrov (Anži), Jurij Gazinskij (Krasnodar), Artem Džuba (Rostov).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter