0
Domaći fudbal

Vojvodina: Polovina plata i sav prihod od meča sa Zvezdom za pomoć ugroženima

Objavljeno: 17.05.14 u 15:48

Upravni odbor FK Vojvodina je na današnjem zasedanju doneo odluku da u skladu sa svojim mogućnostima uputi pomoć ugroženim i unesrećenim od katastrofalnih poplava koje poslednjih dana pustoše našu zemlju.

Vojvodina logo

Predsednik UO kluba, gospodin Zoran Pavlović  je na pres konferenciji izašao sa konkretnim akcijama koje će rukovodstvo, igrači, stručni štab i zaposleni preduzeti već u toku današnjeg dana :

– Igrači i članovi stručnog štaba FK Vojvodina odrekli su se dela premija za osvojen Kup Srbije u korist ugroženih od polava.

– Zaposleni u FK „Vojvodina“ odrekli su se dela ličnog dohotka.

– Svi članovi Upravnog odbora uplatiće ličnu finansijsku pomoć ugroženim i unesrećenim stanovnicima Srbije.

– Porodicama  igrača  svih selekcija FK Vojvodina koji potiču iz poplavama ugroženih  područja, klub će obezbediti besplatan smeštaj i ishranu u objektima FC Vujadin boškov.

– Kompletan bruto prihod od utakmice Vojvodina-Crvena-zvezda biće uplaćen kao pomoć unesrećenom stanovništvu.
U tom smislu, UO kluba doneo je odluku da za utakmicu Vojvodina-Crvena zvezda NEĆE VAŽITI pretplatne ni počasne ulaznice ni za jednu tribinu.

Cene ulaznica će biti:

VIP loža 1.500 dinara, galerija 66 i galerija 89 po hiljadu dinara, ulazak na „zapad“ koštaće 500, na „istok“ 400, a na „sever“ 300 dinara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter